Tuotteet

Tuoreen päätuote on herkullinen salaatti. Kerätessäsi mieleisesi salaatin yli kolmenkymmenen täyte vaihtoehdon joukosta voit rakentaa kevyen kasvissalaatin tai tukevoittaa sitä ruokaisammaksi lihalla, kalalla, kanalla, kalkkunalla tai vaikka erilaisilla juustoilla. Ruokaisaksi koottu salaatti tyydyttää hyvin lounas- tai päivällisaterian edellyttämän proteiini- ja hiilihydraattitarpeen. Kastikevaihtoehdoista voit valita makuhermoillesi sopivimman. Salaattiin kuuluu täysjyväsämpylä, joka on samana aamuna Tuoreessa leivottu. Salaattiannoksen hintaan kuuluu vesi, kahvi tai tee.

Valmistamme joka aamu päivän kasvissosekeiton. Voit nauttia sen sellaisenaan tai yhdessä salaatin kanssa.

Makoisat smoothiet valmistuvat odotellessasi. Smoothie rakennetaan valintasi mukaan yhteensä yli kolmestakymmenestä täytteestä. Valitsitpa sitten minkä vaihtoehdon tahansa, saat aina tuoreista raaka-aineista rakennetun kylmän, raikkaan ja vitamiinipitoisen nautinnon. Tuoreen smoothieihin ei lisätä sokeria ja niissä käytetään vähärasvaisia tai rasvattomia raaka-aineita. Käytämme kotimaisia marjoja.

Tuoreessa on mukava piipahtaa myös kahvilla tai teellä viihtyisässä, valoisassa ympäristössä. Valikoimaan kuuluu myös tuorepuurot, Tuoreen omat cookiet ja raakasuklaat. Tule maistamaan!

Hinnat:

  • Viiden täytteen salaatti 10 €, lisätäytteet +1 €/täyte
  • Kasvissosekeitto 7 €
  • Kasvissosekeitto ja kolmen täytteen salaatti 9 €, lisätäytteet +1 €/täyte
  • Smoothie alk. 4,80€ ja omavalintainen 5,50 €, lisätäytteet +1 €/täyte

Kaiken tarjoamamme voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaasi!

Tuoreesta voit tilata myös salaatit, smoothiet ja suolaiset tai makeat tarjoomukset kokouksiin tai juhliin.


Ajankohtaista

25.08
Tule maistamaan tuoreet nettisivumme!
» Lue lisää

Aukioloajat

Tuore palvelee sinua:

Jyväskylä:
Arkisin 10:30 - 17:00
Lauantaina 12:00 - 16:00

Mikkeli:
Arkisin 10:30 - 16:30
Lauantaina 12:00 - 15:00